Bloemenliefhebber en opzoek naar betaalbare wanddecoratie voor in uw huis of kantoor?

✓ Handgemaakt met kwaliteitsgarantie
✓ Van kleine fotoprint tot wand vullend behang.
✓ De Hoogwaardige giclée fine-art bloemen prints op canvas, aluminium, behang, HD-staal, acrylglas etc
✓ Gratis verzending door heel Nederland, Duitsland & Belgie

De beeldende kunstenaar Sander van Laar werkt samen met het online platvorm “Werk aan de Muur” betaalbare kunst voor iedereen. 
Sander brengt zijn kunstwerken bij werk aan de muur onder omdat ze perfecte kwaliteitsgarantie geven, op verschilende maten en matrialen verkrijgbaar zijn. Gratis afleveren bij u thuis in Nederland, Belgie en Frankrijk. Een ideale en betaalbare oplossing om een mooi stilleven van Sander van Laar aan uw muur te mogen hebben.

werk aan de muur VTwonen

Jij bepaald welk materiaal en maat van het bloemen schilderij. Van klein stilleven printje tot wandvullend behang of een canvas van Royal Flora in een baklijst. 
Zoals hij getoond werd op televisie tijdens VTwonen verliefd op je huis Sbs6.

Bloemen schilderij "Royal flora"Andere bloemstillevens

Canvas of behang?
Ontdek het materiaal voor een hoogwaardige giclée fine-art aan uw muur !

Prachtige klantreviews die al een werk aan de muur hebben:

4/5

Heel mooi bloemen schilderij boven onze verwachting en werden goed op de hoogte gehouden. Rein Veen via Werkaandemuur. Prachtige kunst aan mijn muur. Hij heeft bloemen schilderijen liggend, staand en Rond en dat is natuurlijk helemaal geweldig! Complimenten voor deze jonge talent volle man.

5/5

“Ruim twee jaar geleden werden wij op slag verliefd op een kunstwerk genaamd “Dutch Love”! Het heeft de sfeer van oude meesters maar is één van de hedendaagse bloemkunstwerken van kunstfotograaf “Sander van Laar”. Het kunstwerk hangt bij ons in de woonkamer waar we elke dag van genieten. Zelfs na twee jaar vinden wij dit kunstwerk nog steeds een lust voor het oog!”Via Google Review

5/5

Perfect !!! AANRADER !!! en zeer betaalbare wanddecoratie

5/5

De print op doek is echt fantastisch, het oogst veel lof bij familie en vrienden maar bovenal levert het ons dagelijks veel plezier op! Bedankt 

Translate »
Bedankt dat je op mijn website was.

Wil je wel op hoogte blijven?

nee, bedankt