Sander van Laar afleveren van zijn bloemenkunsten bij Grachtengalerie utrecht

Sander van Laar (1979, Veenendaal) studeerde in 2012 cum laude af aan de professionele fotografie school.
Hij won verschillende fotowedstrijden en in 2015 besloot hij zich volledig te concentreren op het fotograferen in combinatie met beeldbewerking, vaardigheden waarin hij zich bekwaamde. Sanders werk onderscheidt zich onder andere door de felle kleuren, creativiteit en verrassende effecten die zijn kunstwerken een uniek karakter geven.

Hij haalt zijn inspiratie uit het werk van de oude meesters. Het licht en de schaduw schrijft hij met zijn camera en digidoka (zoals hij het in het Nederlands noemt).

Naast zijn artistieke opdrachten is Sander een allround vakfotograaf. Als de oude meesters de technologie ter beschikking hadden gehad van Sander van Laar, zou dit het soort werk zijn dat ze zouden produceren. Zijn werk is inmiddels wereldwijd verkocht. Het portfolio bevat een aantal van zijn bestsellers. Uniek zijn de bloemstillevens in combinatie met vazen uit het Rijksmuseum. Wellicht ontdekt het oplettende oog hierin iets verrassends. En net dat extra kenmerkt het werk van Sander. De nieuwe meester op dit gebied en interieurkunst voor uw kantoor of huis

Check Sander van Laar Curriculum vitae

Translate »
Bedankt dat je op mijn website was.

Wil je wel op hoogte blijven?

nee, bedankt