De digitale bloemist Sander van Laar uit Veenendaal “Een boeket dat nooit verwelkt“

 

Vakfotograaf Sander van Laar groeide op in de Schepenbuurt in Veenendaal. Na de middelbare school overwoog hij even om naar het Groenhorst college te gaan om te leren bloemschikken. Het werd toch een andere richting. Sander koos voor het Grafisch lyceum en vervolgde die opleiding met de fotovakschool (Cum-laude afgestudeerd). Maar zijn liefde voor bloemen dan…? Die bleef!

VEENENDAAL – Bloemen in alle geuren en vooral kleuren spelen een belangrijke rol in het leven van de Veense vakfotograaf. De kunstwerken van de digitale bloemist hebben inmiddels de weg gevonden naar heel wat Hollandse huizen. En niet alleen Hollanders weten zijn werk te waarderen. ‘Er hangen werken van mij in Duitse en Belgische galerieën. Mijn droom?’- Sander is ambitieus en droomt groots – ‘Dat mijn kunst binnen vijf jaar in galerieën in New York hangt!’ zegt hij breed glimlachend.
Uniek zijn de bloemstillevens in combinatie met vazen uit het Rijksmuseum Amsterdam. Een Deze werken zijn te koop in de beperkte oplage in de gallerie en wellicht ontdekt het oplettende oog hierin iets verrassends.
Sander van Laar Curriculum vitae

Wil je de allerlaatste nieuwtjes weten over de digitale bloemist Sander van Laar?
Kijk dan op zijn Blog De bloemenschilderij

Translate »
Bedankt dat je op mijn website was.

Wil je wel op hoogte blijven?

nee, bedankt