De top 10 best verkochte bloemen schilderijen van Nederland. Dat zijn de bloemstillevens van Sander van Laar. Zijn beste verkochte kunstwerk is “Royal Flora” deze is te koop op de online print-demand service werkaandemuur. Dat ik voor deze site heb gekozen is omdat je makkelijk en simpel jouw favoriete stijl en materiaal kan kiezen ook is de bloemen schilderij in rond verkrijgbaar . Je kan ook mijn bloemenkunst als print bestellen op verschillen materialen zoals bijvoorbeeld canvas, aqrylglas, xposer, staal, hout en ingelijst, of als bloemenbehang voor in woonkamer, gang of kantoor. 

Jouw stijl? Welke is jouw favoriet?

Vtwonen “Royal Flora” bloemen kunst 

Royal Flora is rijk aan de prachtige bloemen en porseleinen delfts blauwe vaas uit Nederland. Fauna van vlinder en een bij die op een blad zijn nectar drinkt.

Het werk was te zien in aflevering 11 van seizoen 11 in Weer Verliefd op je Huis van VTwonen.

Modern bloemstilleven Royal Beauty

“Royal Beauty Bloemstilleven” is een van de nieuwe top bloemstillevens van dit moment. Een explosie van bloemen in een delfst blauw gekleurde vaas. Een must have voor in ieder woon interieur

Bloemen schilderij
“Dutch Love”
van Sander van Laar

Een van mijn mooiste werken van dit moment. Een genot om naar te kijken er zit op elk stuk wel een beestje of een prachtige bloem een beeld om van te genieten.
Elke dag weer een genot om dit stilleven te bewonderen.

Panorama bloemstilleven “Still royal”

Panorama Bloemstilleven “Still Royal” van Sander van Laar een genot om naar te mogen kijken bloemen, insecten, vlinders. Een prachtig panoramisch stilleven voor in ieders huis of kantoor

Royal Respect

Deze “Royal Respect” met Delfst blauwe vaas is een kunstwerk van Sander van Laar. Deze wanddecoratie heb ik gemaakt in de tijd dat de corona uitbrak in Nederland. “Royal Respect” Delfst blauw vaasje & Koolmees met de bloemetjes “vergeten me nietjes”. Zo klein als ze zijn maar zo’n mooie naam en de koolmees als betekenis voor Koolmees: Vrolijkheid, waarachtigheid, werkelijkheid en zorgeloos en de prachtige kleine vlinder.

Respect voor de medemens dat was mijn antwoord met dit kunstwerk

Royal Deluxe

Een bloemenboeket in een moderne groene bloemenvaas met vlinders als de dagpauwoog. Een bloem stilleven met Rozen, een grote roze Gerbera. Eén en al Luxe voor aan uw muur. 

 

Dutch Glorious

Dutch Glorious bloemen stilleven is een genot om naar te kijken! Een prachtige dagpauwoog vlinder boven de zijde bloemenpracht. Met zeegroen blauwe vaas. Een mooi stilleven voor aan uw muur zowel binnen en buiten

Royal Flora “Romance”

Een bloemstilleven in de kleuren van de 17e eeuw gemaakt in een modern jasje. Royal Flora “Romance” heeft vlinders en insecten en natuurlijk kleurrijke bloemen in een mooie porseleinen vaas.

Een genot om iedere naar deze bloemen topstuk te mogen kijken.

“Dutch Love II” bloemen schilderij

Vlinders, bloemen en 2 prachtige vazen dat maak Dutch love 2 een prachtig stilleven.

Love is in the shell

Het  bloemstilleven met schelpen. Een liefdespel tussen twee tulpen in een schelp 

Translate »
Bedankt dat je op mijn website was.

Wil je wel op hoogte blijven?

nee, bedankt
%d bloggers liken dit: