Biografie

Rijksmuseum Amsterdam Royal Blue

De meester van het nieuwe Nederlandse stilleven

Is het een schilderij of een foto? Wat is het precies? Het is het werk van kunstenaar Sander van Laar. Sander combineert zijn kennis van fotografie met beeldbewerking van het hoogste niveau. Sander slaagt hierin met zijn eigen techniek om foto’s om te zetten in een waar meesterwerk, compleet met sublieme details en een knipoog naar bekende schilderijen uit vervlogen tijden. De creativiteit van Sander kent geen grenzen. Het is een autonome kunstenaar die het beste gedijt met carte blanche.

Zijn werk is nu wereldwijd verkocht. De portfolio bevat een aantal van zijn bestsellers. Uniek zijn de stillevens van bloemen in combinatie met vazen van het Rijksmuseum. Het oplettende oog kan hierin misschien iets verrassends ontdekken. En net dat extra kenmerkt het werk van Sander. De nieuwe meester in dit veld.

Wilt u ook een kunstwerk van Sander van Laar in uw woonkamer? Bent u naar iets speciaals op zoek? Sander denkt graag met u mee, zodat het kunstwerk gegarandeerd bij u thuis of op kantoor past.